Årsstämma 2022 Norrdellsvägarnas SFF

Vi vill påminna om årsstämman tisdagen den 12 april kl 18:00 på Norrbo Folkets Hus. OBS! det är tisdag den 12 april och ingen annan dag som gäller, i tidigare information stod det tyvärr fel veckodag. Alla medlemmar är välkomna.

Vägarna är i tjällossningstider just nu

Vi har ovanligt ojämn tjällossning på våra vägar just nu. De är väldigt ojämna och har drabbats av mycket pottor på vissa ställen där solen ligger på och värmer upp, så att vägbanan blir blöt på dagen, för att sedan frysa på natten. Så länge vi har dessa temperaturskillnader kan vi heller inte hyvla vägen för att jämna till.

Det är tyvärr bara att stå ut och vänta på mer värme dygnet runt innan vi kan gör något vettigt. Vi har inte beslutat om när vi stänger vägarna för tung trafik än. Återkommer när det blir beslutat.